Научноизследователската дейност на Aboca за суха, влажна, остра и упорита кашлица

Когато всеки от нас се сблъска с кашлицата, независимо дали е суха, влажна, остра или упорита, първата цел, която си поставяме, е да намерим средство, което да я накара да мине възможно най-бързо. Кашлицата, както при възрастните, така и при децата, е досаден симптом. Не бива да се забравя обаче, че тя е и основен защитен механизъм на нашия организъм, който помага за защитата на дихателните пътища и физиологичното функциониране на дихателната система. Затова е важно да успокоим кашлицата, без да губим нейната защитна функция.

В изследователските лаборатории на Aboca винаги сме изучавали растителните вещества в цялата им комплексност и взаимодействието им с нашия организъм. По този начин разработихме формули на основата на растителни комплекси и мед, които имат физиологично защитно, успокояващо и противовъзпалително действие върху горните дихателни пътища, като модулират кашлицата. Така се ражда Grintuss – продуктова линия, която е мощна срещу кашлицата и щадяща организма.

 

La investigación de Aboca

За здравето днес и утре

Повече от 40 години ние от Aboca търсим отговорите за човешкото здраве, като го правим с грижа за организма и околната среда.
Признаваме терапевтичния потенциал на сложните растителни вещества и ги пренасяме от света на традициите в света на иновациите според критериите на Медицината, основана на доказателства (Evidence Based Medicine) и Системната медицина (Systems Medicine).
Произвеждаме нашите продукти благодарение на вертикализирана система, която започва от биологичното отглеждане, минава през научните изследвания и стига до производството, като през целия процес изключваме употребата на химично синтезирани вещества и такива, които не са биоразградими.

 

Ние сме Benefit Corporation и притежаваме сертификат B Corp и с дейността си официално се ангажираме да работим в полза на обществото и околната среда.

Търсене